top of page

Lokale aktiviter

 

Man keder sig ikke i nordsjælland og man kan spise både godt og billigt, i Furesø findes der en lang række aktiviter og hele goldbaner, nedenfor har vi lavet nogle link til nogle få af de mange aktiviter. Forslag til aktiviteter er samlet i denne oplevelsesguide towoo.dk

 

Furesøbadet er et gammelt badested med en kunstigt anlagt sandstrand, der ligger ved Furesø i Nørreskoven ved Fiskebæk midtvejs mellem Værløse og Farum. Furesøbad er udstyret med badebro, omklædningsrum, kiosk og restaurant. Hertil kommer et søsportscenter med roklub, kanoklub, kajakklub, sejlklub og windsurfingklub.

 

Se mere på dette link

Furesø bad
Furesø bad
Furesø bad

I Værløse Svømmehal er der rig mulighed for at få en kanon oplevelse for hele familien. 

 

I Værløse Svømmehal er der noget for enhver smag, der er både springbassin, varmvands- og babybassin,  spa, sauna og meget mere.

 

Er du derimod mere til afslapning og hygge, har svømmehallen også de nødvendige faciliteter. Med både varmvandsbassin (34 grader) og spa, er der rig mulighed for at slappe godt og grundigt af.

Hvis vandet bliver for meget, er der også mulighed for at benytte svømmehallens sauna, dampbad eller sauna med dufte. Vi tilbyder saunagus hver torsdag fra kl. 17-18. Saunagus er en sanselig oplevelse, der fremmer dit velvære og forbedrer immunforsvaret.

 

Se mere på dette link

Værløse svømmehal
Værløse svømmehal

Golf! I Furesø har vi hele 3 golfbaner, Værløse Golf Klub som er vores nabo, The Scandinavian, og Furesø Golf Klub

Værløse golf klub
Golf klub Scandinavia
Furesø golf klub
bottom of page