top of page

Spisesteder i Furesø anbefalet af Ryethojgaard bnb

 

Nordsjælland er kendt for sin gode mad og mikro-bryggerier, vi har lavet en lille oversigt over enkelte spisesteder i nærheden af Ryethøjgård, som vi kender og kan anbefale 

Bryggeri Skovlyst
Bryggeri Skovlyst inde

Bryggeri Skovlyst

 

Danmarks bedst beliggende restaurationsbryggeri – sådan kan man uden tvivl betegne Bryggeri Skovlyst.


På den smukkeste skovvej midt i Hareskoven ved Værløse, har bryggeriet eksisteret siden 2004, hvor et gammelt traktørsted blev overtaget og omdannet til det stemningsfulde sted, det er idag.

 

Restauranten har plads til 120 spisende gæster, som kan vælge mellem a la carte retter eller forskellige menuer. Alt er hjemmelavet og hjemmebagt og tager udgangspunkt i sæsonens råvarer.

 

På Bryggeri Skovlyst brygger vi 8 forskellige øl og 5 læskedrikke. Vores brygproces tager udgangspunkt i omgivelserne og vi bruger derfor skovens råvarer i vores øl f.eks. hyldeblomst, birkesaft, bøgekviste, skovmærke, brændenælder m.m.


Alle de håndbryggede øl serveres på Bryggeri Skovlyst, men der er også mulighed for at nyde dem hjemme ved køb af de genopfyldige 2 L. flasker, der kan købes i baren.

Læs mere her

Tante Maren
Tante Maren inde

Tante Maren

Tante Maren er Farums ældste restaurant, og ligger i den gamle del af Farum midt på hovedgaden, den er indrettet i et gammelt bondehus

 

Er du til traditionel dansk kro mad, serveret i hyggelige omgivelser. så er dette stedet for dig, Tante Marens køkken er kendt for lækre tilberedninger i rigelige portioner til rimelige priser.

Køkkenet har åbent hver dag fra kl. 12 – 22, og man kan nyde alt fra spisekortet hele dagen.

Læs mere her

 

bottom of page